Nieuws

Sfeervolle actie succes dankzij medewerking supporters

on

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo van vrijdagavond is er in De Kuip door het TIFO-team een grootse sfeeractie gehouden. Terwijl er speciaal voor de actie bestemde muziek uit de speakers kwam, werd er langs het veld een groot aantal fakkels ontstoken. Door de medewerking vanuit de supporters, die massaal gehoor hadden gegeven aan de oproep om sjaals en vlagen mee te nemen, werd de actie een groot succes en resulteerde dit in een geweldig en sfeervol plaatje.

Normaliter is het afsteken van vuurwerk niet toegestaan in De Kuip, maar voor deze speciale sfeeractie is er middels het verstrekken van een vergunning toestemming verleend vanuit de lokale autoriteiten, de provincie en de KNVB. De sfeeractie werd uitgevoerd onder supervisie van een pyrotechnisch bedrijf, dat hiervoor op basis van de gestelde voorwaarden de benodigde veiligheidsmaatregelen had getroffen.

Feyenoord en de Supportersvereniging spreken via deze weg hun dank uit aan eenieder die deze sfeeractie heeft mogelijk gemaakt.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login