Nieuws

Senesi: ‘Ik sta open voor een nieuw contract’

on

Voor Feyenoord wacht donderdagavond het thuisduel met Slavia Praag. Op de afsluitende persconferentie voor dit belangrijke duel schoof verdediger Marcos Senesi aan, die zich onder meer uitsprak over zijn situatie bij de club. “Ik sta open voor een nieuw contract.”

Vaak schuift Marcos Senesi niet aan voor een interview. En het is ook niet de man van de spectaculaire uitspraken. Maar met behulp van een tolk wordt duidelijk dat hij maar wat blij is bij Feyenoord. “Ik prijs me gelukkig met de liefde van de fans, die liefde voel ik ook echt. Ik hoop ze er nog veel meer voor terug te geven op het veld”, aldus Senesi.

De Argentijnse verdediger zit goed in zijn vel. Feyenoord staat verdedigend goed en hield – weliswaar soms zonder Senesi – in 8 van de 13 officiële wedstrijden seizoen de nul. Senesi is blij met het voetbal onder Arne Slot. “We spelen goed als een team. Aanvallend, daar houd ik wel van.” 

Dit seizoen is Senesi daarnaast derde aanvoerder van Feyenoord. “Dat maakt me natuurlijk trots, het is een grote eer. Toen Arne het aan me vroeg, heb ik natuurlijk meteen ja gezegd.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply