Nieuws

Senesi: “Als de club het contract wil verlengen, is dat fijn”

on

Komende zondag hervat Feyenoord met Marcos Senesi de competitie met de Rotterdamse derby tegen Sparta. De Argentijn is volgens de NOS.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de smaakmakers in De Kuip.

Vooral de twee doelpunten die Senesi in de competitie maakte, maakten indruk: Zijn eerste doelpunt was de stijlvolle omhaal tegen ADO Den Haag, zijn tweede doelpunt was de prachtige uithaal in de kruising in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

“Voor elke goal heb je een andere technische vaardigheid nodig. Op dat moment kwam het in me op om het zo te doen”, aldus Senesi tegen de NOS. “Het was iets intuïtiefs. Het ging vanzelf.”

Inmiddels zijn de vader van Senesi en Feyenoord in gesprek over een mogelijke contractverlenging. Vader Senesi is tevens de zaakwaarnemer van de 23-jarige Argentijn die in oktober 2020 voor het eerst werd opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal van Argentinië.

“Ik sta aan de zijlijn en laat hem het werk doen. Als de club het contract wil verlengen, is dat fijn”, zegt Senesi. “Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is nog veel om voor te strijden.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply