Nieuws

Selectie meldt zich na paar dagen rust weer op trainingsveld

on

Na een rustperiode van drie dagen is de selectie van Feyenoord maandag teruggekeerd op Varkenoord. In de voorbereiding op de aanstaande thuiswedstrijd tegen Willem II was er op het trainingsveld veel aandacht voor dode spelsituaties en afwerkvormen. Terence Kongolo, die afgelopen week extra rust kreeg, sloot weer aan bij de groep. Aanwinst Karim El Ahmadi ontbrak maandag nog op Varkenoord. Hij kwam zondag als invaller in actie in de oefenwedstrijd van Marokko tegen Libië, die eindigde in 3-0.

Voor Feyenoord begint er met de aanstaande thuiswedstrijd tegen Willem II een zeer drukke periode, waarin de ploeg tien wedstrijden speelt in 43 dagen tijd. Tot en met de uitwedstrijd tegen SC Cambuur op zondag 26 oktober speelt Feyenoord vanaf komend weekend wekelijks twee wedstrijden. Naast de duels in de groepsfase van de Europa League, wacht op woensdag 24 september ook nog de eerste wedstrijd in het toernooi om de KNVB beker, tegen Go Ahead Eagles.

Feyenoord traint deze week nog drie keer in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II van zaterdagavond. Op dinsdag en donderdag begint de groepstraining om 10.30 uur op Varkenoord. De afsluitende training op vrijdag is besloten.

Nog geen kaarten voor Feyenoord – Willem II? Bestel die dan nu via www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_4932.PNG

You must be logged in to post a comment Login