Nieuws

Seizoenkaarthouders nog drie dagen voorrang om te verlengen

on

Vanaf vandaag (dinsdag) hebben seizoenkaarthouders nog precies drie dagen (tot en met donderdag 16 april) de tijd om hun seizoenkaart te verlengen met gegarandeerd plaatsbehoud. Wil jij ook volgend seizoen verzekerd zijn van je plek in De Kuip en heb je nog niet verlengd, doe dit dan zo snel mogelijk! Verleng je namelijk na 16 april dan heb je geen garantie meer op je eigen plaats in het nieuwe seizoen. Naast gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing), profiteer je tijdens de voorrangsperiode ook van vroegboekkorting. 

Inbegrepen in de seizoenkaart 2015-2016:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het 1e elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd*;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de KNVB beker (tot 1/8e finale)*;
  • Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen, (voor kinderen tot 14 jaar lidmaatschap Kameraadjes);
  • 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

* Indien van toepassing en indien Feyenoord zich daarvoor heeft gekwalificeerd.

Nieuwe seizoenkaarthouders
Heb jij nog geen seizoenkaart, maar wil jij volgend seizoen ook graag bij alle thuiswedstrijden aanwezig zijn? Vraag dan nu alvast je seizoenkaart aan. Vanwege de voorrangsperiode voor de huidige seizoenkaarthouders kunnen wij niet direct laten weten of jouw nieuwe aanvraag gehonoreerd kan worden. In de week van 18 mei word je per e-mail geïnformeerd over de toekenning van je aanvraag.

Speciale jeugdkorting op alle vakken
Vanaf het seizoen 2015-2016 wordt op alle vakken een speciaal tarief aangehouden voor supporters tot 18 jaar. Alle supporters, geboren op of na 1 juli 1998, ontvangen een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de vakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters, namelijk de gezinsvakken (CC, DD, F, H, OO, P en PP ) en de vakken W1-4, Z1-Z4 en ZIB en YIB.

Simpel verlengen of aanvragen 
Een seizoenkaart verlengen of aanvragen kan op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Bron: feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login