Nieuws

Seizoenkaarthouders kunnen verlengen vanaf vrijdag 20 mei

on

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vrijdag 20 mei aanstaande hun seizoenkaart verlengen voor 2022-2023. In dit bericht lees je alvast meer informatie over de verschillende fases. 

Fase 1: Verlengen, verplaatsen én eventueel bijkopen voor seizoenkaarthouders
Vrijdag 20 mei t/m donderdag 16 juni
Seizoenkaarthouders kunnen hun stoel 1-op-1 verlengen, verplaatsen binnen hetzelfde vak of naar een ander vak en seizoenkaarten bijkopen. Jouw eigen stoel is in deze fase exclusief voor jou gereserveerd, totdat je wellicht besluit om te verplaatsen. Jouw oude stoel is daarna direct beschikbaar voor andere seizoenkaarthouders. In deze fase geldt de vroegboekprijs.

Fase 2: Voorrang voor seizoenkaarthouders op een nieuwe stoel én eventueel bijkopen
Zaterdag 18 juni 9:00 uur t/m dinsdag 21 juni 17:59 uur
In deze fase is jouw eigen stoelreservering en dus de garantie op jouw huidige stoel komen te vervallen. Alle seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd, kunnen nu een (andere) nieuwe stoel uitzoeken. De verwachting is dat er in het stadion meer stoelen beschikbaar komen, omdat de reservering van de eigen stoel is vervallen. Het is aan jou om de afweging te maken om je eigen stoel (in fase 1) te verlengen, te verplaatsen of wellicht te wachten totdat er in deze fase stoelreserveringen zijn komen te vervallen omdat andere seizoenkaarthouders hun stoel niet verlengd hebben. Ook in deze fase kun je als seizoenkaarthouder nog bijkopen en geldt de vroegboekprijs.

Fase 3: Voorrang voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes
Dinsdag 21 juni 18:00 uur t/m zaterdag 25 juni 8:59 uur
Alle leden van Het Legioen én alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart 2021-2022 krijgen in deze fase voorrang op het bestellen van een seizoenkaart 2022-2023. In deze fase geldt de standaardprijs.

Fase 4.:Overige supporters
Vanaf zaterdag 25 juni 9:00 uur
Alle Feyenoord-supporters krijgen gedurende deze fase de mogelijkheid om voor het seizoen 2022-2023 een seizoenkaart te bestellen. De standaardprijs is van toepassing.

Aanvullende informatie:

  • De vroegboekprijzen worden verhoogd met 4% en de standaardprijzen worden verhoogd met 9%.
  • Seizoenkaarthouders ontvangen vrijdag een mail met alle informatie en de mogelijkheid om direct te verlengen.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply