Nieuws

Seizoenkaarthouders hebben alleen vandaag nog voorrang voor kaartverkoop Feyenoord – As Roma

on

Seizoenkaarthouders van Feyenoord kunnen alleen vandaag (donderdag) nog met voorrang hun eigen plaats reserveren voor de thuiswedstrijd tegen AS Roma op donderdag 26 februari. Zij zijn daarover persoonlijk per e-mail geïnformeerd. De voorbije twee weken hadden seizoenkaarthouders exclusief de mogelijkheid om met 15% korting hun eigen plaats terug te kopen voor het duel in de Europa League. Dat voorrecht vervalt na vandaag. Vrijdag 23 januari worden alle reserveringen voor seizoenkaarthouders geannuleerd, deze dag zal er de gehele dag dan ook geen verkoop zijn.

Vanaf zaterdag 24 januari aanstaande gaan alle niet-teruggekochte kaarten samen met de resterende, vrije plaatsen in de verkoop voor Legioen Clubkaarthouders. Ook seizoenkaarthouders worden in staat gesteld deze kaarten aan te schaffen, alleen is het dan niet meer mogelijk om de eigen plaats terug te kopen.

Voor leden van Het Legioen geldt een clubkaartverplichting van 2:1. Legioen Clubkaarthouders kunnen 2 kaarten kopen. Voor seizoenkaarthouders die de eigen plaats al hebben teruggekocht, geldt dat ze nog één extra kaart kunnen bijkopen. Seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben gekocht, hebben dan ook de mogelijkheid om 2 kaarten te kopen. Ook in deze periode ontvangen kopers van een kaart 15% korting.

Vanaf woensdag 28 januari komen Clubkaarthouders aan de beurt om een kaart te kopen. Voor hen geldt een clubkaartverplichting van 1:1 waardoor zij in staat zijn om één kaart te kopen.

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma begint op 26 februari om 21.05 uur. Bekijk alle uitgebreide informatie over de kaartverkoop en een actueel overzicht van de beschikbare tickets en prijzen op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie en kies vervolgens voor de optie ‘kaartverkoopinformatie Feyenoord – AS Roma’ aan de rechterkant.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7064.PNG

You must be logged in to post a comment Login