Feyenoordinbeeld

Scouts Feyenoord en Psv  zaten op tribune bij Estorial – Benfica

on

Scouts van Feyenoord en PSV zaten zaterdag op de tribune bij het duel tussen Estoril en Benfica (0-1) in de Portugese competitie. Voor wie de Nederlandse topclubs op de tribune zaten, is nog niet bekend.
.

Wel verkeerden de scouts van Feyenoord en PSV in goed gezelschap. Ook Manchester United, Arsenal, Paris Saint-Germain, Swansea City, Celtic, FC Köln en Eibar hadden scouts naar de wedstrijd gestuurd, meldt Scouts in Attendance op Twitter.

.

Manchester United bekeek zeer waarschijnlijk de verrichtingen van Benfica-verdediger Victor Lindelof, voor wie een winterse transfer naar Old Trafford lonkt. Arsenal en PSG volgden op hun beurt vermoedelijk de verrichtingen van Goncalo Guedes. De twintigjarige aanvaller scoorde dit seizoen tot dusver twee keer en gaf twee assists. Hij wordt al ‘de nieuwe Ronaldo’ genoemd.

.

De kans dat Feyenoord in januari de transfermarkt op gaat is klein. De Rotterdamse club komt waarschijnlijk alleen in actie als er spelers vertrekken. PSV-trainer Phillip Cocu kondigde aan dat de Eindhovenaren wel hun ogen open houden.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login