Nieuws

Schuurman wil Feyenoord voorlopig niet verlaten

on

Jari Schuurman is niet van plan om Feyenoord voorlopig te verlaten. De zeventienjarige speler geldt als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers en hij hoopt voor de club uit Zuid-Holland zijn debuut te maken. De aanvallend ingestelde speler ziet een vroegtijdig vertrek naar Engeland niet zitten.

“Mijn intentie is om bij Feyenoord de jeugd verder te doorlopen en dan te debuteren voor Feyenoord 1”, geeft de jongeling aan tegenover WijZijnFeyenoord . Feyenoord zag de afgelopen jaren onder meer Nathan Aké, Jeffrey Bruma, Karim Rekik en Kyle Ebecilio naar Engeland vertrekken, terwijl ook Rodney Kongolo, die momenteel nog bij Feyenoord speelt, waarschijnlijk naar Engeland verkast. Manchester City zou al een akkoord hebben met Kongolo.

Schuurman kan zowel als aanvallende en als verdedigende middenvelder uit de voeten. Verder speelt hij ook soms in de spits. De talentvolle jeugdspeler, die momenteel uitkomt voor de B1, heeft al een doelstelling voor volgend seizoen. “Ik hoop dat ik volgend jaar de stap kan maken naar de A1 en dus de A2 oversla als dat goed zou zijn voor mijn ontwikkeling, dan wil ik vanuit de A gaan doorstromen naar het eerste”, zo liet hij weten. Schuurman maakte dit seizoen onder meer indruk door vier keer te scoren tegen PSV B1.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login