Nieuws

Schuurman verbaasd over beslissing Feyenoord: ‘Hoop dat de jongens goed terecht komen’

on

Sinds de komst van Jari Schuurman naar FC Dordrecht in de winterstop, zit er meer leven in het aanvalsspel van de Schapenkoppen. De middenvelder zelf kiest naar eigen zeggen één van zijn voornaamste kenmerken uit als verbeterpunt. ”Belangrijker worden met goals en assist”, aldus de 22-jarige voetballer in aanloop naar FC Dordrecht – Roda JC.

Schuurman geeft aan dat hij, naast zijn scorende vermogen, nog aan veel dingen kan werken. ”Aan bijna alles. Daar krijg ik de tijd voor en daar ben ik wel mee bezig. Ook met beelden.Ik heb ere- en eerste divisie meegemaakt. Het niveau valt zeker niet tegen. Ik denk dat er veel spelers in de selectie zitten die nog stappen kunnen gaan maken.”

Na winst op Cambuur (1-3) en een gelijkspel tegen NEC (2-2), ging FC Dordrecht vrijdag met 1-0 onderuit tegen Telstar. ”We hebben veel aardige potjes gespeeld. Vrijdag tegen Telstar was het ondermaats, maar dat zit er ook tussen. Het is een frisse, leuke groep die voor elkaar door het vuur wil gaan. Ik ken veel spelers van andere ploegen en die geven ons na afloop altijd de complimenten. Dat zegt denk ik genoeg. Je moet ons niet onderschatten. Hopelijk kunnen we wat mogelijkheden pakken in die laatste periode.” 

Jong Feyenoord

Schuurman uitte bij zijn komst naar Dordrecht kritiek op zijn vorige werkgever Feyenoord. De middenvelder maakte onderdeel uit van het beloftenteam en trainde soms maar met zes man. Twee weken later besloot Feyenoord om met het beloftenelftal te stoppen. ”Toen ik het las was ik eerlijk gezegd wel verbaasd. Maar ik hoop voor die jongens dat ze op een goede plek terechtkomen en ook dat Feyenoord het goed doet. Ik hou me er eerlijk gezegd niet heel veel meer mee bezig, want ik ben nu lekker bij Dordt. Laten we hopen dat er voor volgend seizoen weer een goed Jong Feyenoord komt te staan.”

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login