Nieuws

Schrijf je nu in voor Professor Feyenoord 2013

on

Bijna is het weer zover. Op 29 november 2013 organiseert de Feyenoord Supportersvereniging opnieuw de quiz der quizzen: Professor Feyenoord. Wie wordt er op die datum de 9e Professor Feyenoord? In 2005 was Paul Groenendijk de allereerste, in 2006 en 2007 was Wassili Meijer de knapste, daarna volgden Willem Bot, Kees van Gendt, Hans Twigt, Ab Twigt en in 2012 wederom Kees van Gendt.

Wie wordt de winnaar van 2013? Het is degene die op minimaal 70 Feyenoord-vragen de meeste goede antwoorden heeft. Feyenoord-kenners Arie van Krimpen en Hans Fortuin zijn, met assistentie van o.m. Henk van den Dungen, nu bezig om er een spannende wedstrijd van te maken. Net als vorig jaar worden de eerste 40 vragen beantwoord door duo’s. Daarna gaan de 15 beste duo’s, dus in totaal 30 spelers, door naar de finaleronde.

Hierin moeten individueel 30 vragen worden beantwoord. We starten de avond met een prijsvraag voor alle deelnemers. De winnaar hiervan zal aan het eind van de avond de prijs uitgereikt krijgen. Voor de Professor Feyenoord 2013 is er door Icoon in Beeld ook weer een fraai beeld uit de collectie beschikbaar gesteld.

Wil je meedoen? Geef je dan samen met je partner zo spoedig mogelijk op via deze website (banner rechts). Schrijft u zich alleen in? Geen nood, wij zoeken voor u een partner. Inschrijven kan tot 15 november 2013. Tot ziens op vrijdag 29 november a.s. De aanvang is om 19.30 uur. Plaats van handeling is natuurlijk weerde kantine van de Sportclub Feyenoord op Varkenoord. Deelname en toegang zijn gratis. En vergeet niet weer snel aan het studeren te slaan natuurlijk!

Met vriendelijke groet,

De organisatie en bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging

PS: Deelnemers aan de vorige editie zijn zover mogelijk persoonlijk aangeschreven voor deelname.

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login