Nieuws

Scherpe duels en fraaie goals op ochtendtraining

on

Het gedeelte van het Marbella Football Center waar Feyenoord deze week haar trainingen afwerkt, stond woensdagochtend opnieuw vol met tientallen belangstellenden. Zij schoven naarmate de ochtendtraining van de selectie vorderde steeds dichter naar de rand van het trainingsveld toe, om niets te hoeven missen van de serie partijspelen die centraal stonden tijdens de eerste oefensessie van de dag.

Voor de toeschouwers waren de taferelen die zich binnen de lijnen van het trainingsveld afspeelden dan ook een lust voor het oog. Verdeeld over drie verschillende teams namen de Feyenoorders het in korte partijspelen van enkele minuten op zeer fanatieke wijze tegen elkaar op. Terwijl door de volop coachende technische staf met name werd gehamerd op het vroeg drukzetten op de bal en de tegenstander, werd door de spelers op het scherpst van de snede gespeeld.

Naast de pittige duels die daarop als vanzelf ontstonden, waren er ook veel doelpunten te bewonderen. Zo stelde Graziano Pellè met een subtiel hakballetje ploeggenoot Wesley Verhoek in staat om te scoren, terwijl John Goossens met een fraai schot in de bovenhoek het eindstation was van een prima lopende aanval. Anderzijds lieten ook Kostas Lamprou en Ronald Graafland zich gelden. Beide doelmannen hielden met enkele prima reflexen menig speler van scoren af.

Met een strafschoppenreeks kwam de ochtendtraining, waarbij de omstandigheden voor Feyenoord opnieuw uitstekend genoemd konden worden, ten einde. De selectie keer woensdagmiddag terug op het voetbalcomplex voor deel twee van de derde dag van het trainingskamp.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login