Nieuws

Schelvis: “Ayoub meldde zich ziek, maar was niet thuis”

on

Emile Schelvis weet meer van de disciplinaire straf die Yassin Ayoub van Feyenoord heeft gekregen. De middenvelder kwam zaterdag in het nieuws omdat hij zich ‘allesbehalve professioneel’ zou hebben gedragen.

Het Algemeen Dagblad meldde dat zaterdag. Giovanni van Bronckhorst wilde in de krant niet vertellen wat er gebeurd is, maar Schelvis weet meer. “Hij had zich ziekgemeld en toen ze aan de deur kwamen, was hij niet thuis”, zegt de presentator en commentator bij FC Rijnmond. Ayoub behoorde niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Willem ll van vorige maand.

De roep om Ayoub wordt groter bij de Feyenoord-fans. Mario Been kan zich dat voorstellen. “Niets ten nadele van Clasie, maar het is een gehuurde speler. Wat je op de bank hebt zitten, Tapia, Ayoub, Wouter Burger, die verpieteren maar op de bank en mogen nooit spelen omdat ze een gehuurde speler van Southampton neerzetten.”

“Als hij nou het verschil maakt, zeg ik: lekker laten staan. Maar in deze situatie zou ik ook eens kijken naar de spelers op de bank. Je kijkt naar de beste speler, maar zit er nou zoveel verschil tussen Tapia en Clasie? Geef ze in ieder geval een kans.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login