Nieuws

Schelvis: “De Amerikaanse investeerders bestaan niet’

on

In het voetbalpraatprogramma ‘Rondo‘ van Ziggo Sport waren o.a. Bert van Marwijk, Emil Schelvis en Alfred Schreuder te gast.

Presentator Jack van Gelder vroeg aan Emil Schelvis of hij kon vertellen wie de Amerikaanse investeerder is. Schellevis reageerde door te stellen dat er geen investeerders zijn en dat hij de voorzitter van de RvC intern bij Feyenoord is teruggefloten dat hij moet ophouden met het verspreiden van dit soort berichten in de media en name De Telegraaf.

Schelvis: “De investeerders bestaan niet, ze zijn niet geïnteresseerd in Feyenoord. Wat bij Feyenoord wel aan de orde is bot gesteld, is dat Feyenoord de komende drie weken moet gaan bepalen of ze een historische fout maken of dat de toekomst zeer rooskleurig gaat worden, want dan moeten ze beslissen over de businesscase voor het nieuwe stadion. En dat midden in coronatijd: dat stadion is technisch failliet, wordt door de gemeente, in samenwerking met Goldman Sachs overeind gehouden”

Drie weken geleden vertelde Boskamp tegen Schelvis dat er rattenvangers in De Kuip rondliepen, omdat het zo slecht met het onderhoud is gesteld. “Er is geen geld en op dat moment moet Feyenoord ‘ja’ zeggen tegen een nieuw stadion van 444 miljoen, waarbij niet eens gegarandeerd is dat de club per jaar 25 miljoen aan spelersbudget kan binnenhalen.“

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login