Nieuws

Schaken staat open voor vertrek buitenland

on

Ruben Schaken lijkt zijn voetbalcarrière niet af te willen sluiten bij Feyenoord. De aanvaller staat nog top medio 2015 onder contract in Rotterdam, maar verwacht aan het eind van dit seizoen te vertrekken. Een overstap naar het buitenland staat daarom nog op het verlanglijstje. Maar eerst wil hij nog wat bereiken met Feyenoord

“Het buitenland. Ik heb twee keer eerder een aanbieding afgeslagen, maar nu zijn mijn zoons oud genoeg, terwijl ik bij Feyenoord na dit seizoen nog maar een jaar onder contract sta. De club zal moeten verlengen of ik word verkocht. Ik sta meer dan ooit open voor het avontuur, maar ik wil eerst kampioen worden”, laat Schaken weten in gesprek met Voetbal International.

Kampioen worden gaat echter nog niet heel makkelijk worden.“Je hoort iedereen zeggen dat als er een jaar is dat Feyenoord kampioen kan worden, het dit seizoen is. Ik denk dat die mensen gelijk hebben, alleen is het grote probleem dat we er met Feyenoord tot nu toe nooit stonden als het moest.”

Dit is een bekend probleem bij de Rotterdammers. “Dat is al jaren zo. We hadden allang koploper kunnen zijn en steeds geven we op cruciale momenten niet thuis. Misschien moet je dan wel concluderen dat het toch een kwestie is van kwaliteit. Dat zal aan het eind van de rit moeten blijken.”

Bron: Soccernews.nl

20131113-155229.jpg

You must be logged in to post a comment Login