Nieuws

Schaken presenteert uitshirt

on

Ruben Schaken heeft donderdagavond tijdens de Supportersavond in De Kuip het nieuwe uittenue voor het seizoen 2013/2014 gepresenteerd. De aanwezige supporters keken toe hoe de international tijdens de modeshow van Puma in het volledige groen-witte tenue, waarin Feyenoord komend seizoen haar uitwedstrijden zal afwerken, op de catwalk verscheen.

Met het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2013/2014, waarop met witte letters de naam van de nieuwe hoofdsponsor Opel prijkt, brengt Puma een ode aan de stad Rotterdam. Het groene shirt met witte mouwen heeft namelijk exact dezelfde kleuren als de groenwitte vlag van Rotterdam. Deze kleurencombinatie vertegenwoordigt al sinds de middeleeuwen de stad. Daarnaast zit aan de zijkant van het shirt het stadwapen van Rotterdam verweven.

‘Echt een prachtig shirt’, reageerde Schaken nadat hij vol trots het shirt aan de supporters had gepresenteerd. ‘Het shirt heeft vanwege groenwitte kleuren een mooie uitstraling en zit ook nog eens als gegoten. Bovendien past het bij de stad Rotterdam, dat is in mijn ogen extra mooi.’ De snelle aanvaller vond het een hele eer om als eerste Feyenoorder het shirt te dragen, zo vertelde hij. ‘Toen ik hiervoor werd gevraagd, reageerde ik meteen enthousiast. Ik kijk ernaar uit om in dit shirt de punten te gaan pakken.’

Naast Schaken meldde ook John Goossens zich tijdens de modeshow op de catwalk. De international droeg het volledige nieuwe thuistenue voor komend seizoen, dat begin maart al officieel door Jordy Clasie werd gepresenteerd op de dag dat het hoofdsponsorschap van Opel bekend werd gemaakt in De Kuip.

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord voor het seizoen 2013/2014 is vanaf de eerste training van komend seizoen verkrijgbaar. In tegenstelling tot andere jaren gaat het nieuwe thuisshirt vanaf de Open Dag in de verkoop. Dit heeft te maken met de wisseling van de hoofdsponsor.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login