Nieuws

Schaken over vertrek: ‘Ik heb veel verdriet gehad’

on

Ruben Schaken vertrok begin januari bij Feyenoord. De flankaanvaller was op een zijspoor beland bij de Rotterdamse club. Trainer Fred Rutten zag het niet in hem zitten en dus was vertrekken de enige optie. Inmiddels speelt Schaken in Azerbeidzjan bij Inter Bakoe. “Ik heb veel verdriet gehad, moet ik eerlijk toegeven.”

De routinier was in zijn laatste maanden tribuneklant geworden bij Feyenoord, terwijl hij de seizoenen daarvoor altijd een vaste waarde was. “Ik ben ook keihard blijven trainen, maar het was vechten met een beer. Wat je ook deed, je kwam er niet meer tussen,” zegt Schaken in het FoxSports-programma ‘De Tafel van Kees’.

“Ik heb nooit om uitleg gevraagd, heb gewoon mijn stinkende best gedaan. Uiteindelijk mocht ik nog een keer van hem (Fred Rutten, red) invallen, daar was ik heel blij mee. Toen zag je wel hoe gedreven ik was. Ik scoorde en maakte acties in twintig minuten tijd. Het was mijn laatste wedstrijd (FC Dordrecht, 2-0) in de Kuip en ben uiteindelijk toch met een mooi gevoel weggegaan, want je bent zo goed als je laatste wedstrijd toch?”

Bron: Rijnmond.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login