Nieuws

Schaken na verlies: ‘Dit is een wanprestatie’

on

Feyenoord-speler Ruben Schaken toonde zich na afloop van de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0) een waardig verliezer. De aanvaller van de Rotterdammers faalde met zijn ploeg in Friesland en liet daarmee dure punten liggen in de jacht naar de titel. ‘We hebben een wanprestatie geleverd,’ zei Schaken na afloop.

‘Niemand haalde het niveau dat we kunnen halen en dat geldt ook voor mij. Alleen in theorie maken we nog kans op de titel,’ aldus de international tegenover RTV Rijnmond. Ook bij Daryl Janmaat kwam de nederlaag hard aan. De rechtsback verwijt het puntenverlies aan zichzelf en zijn medespelers. ‘Niemand wilde de bal hebben vanavond en we waren totaal onszelf niet.’

Door het verlies is Feyenoord nog niet volledig afgeschreven in de strijd om het kampioenschap, maar de kans op een feest op de Coolsingel is aanzienlijk kleiner geworden. Koploper Ajax kan zondag de voorsprong op de Rotterdammers vergroten naar vier punten. Bovendien kan Vitesse bij een zege de derde plaats van Feyenoord overnemen.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login