Nieuws

Schaken: ‘Ik zit niet in mijn beste fase bij Feyenoord’

on

Ruben Schaken beseft dat hij enigszins mazzel heeft gehad dat bondscoach Louis van Gaal hem heeft opgeroepen. De buitenspeler van Feyenoord beseft dat hij in de afgelopen wedstrijden niet zijn beste spel heeft laten zien bij de club uit Rotterdam. Ondanks zijn mindere spel verwachtte hij er tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2014 tegen Estland en Andorra bij te zijn.

“Ik zit niet in mijn beste fase bij Feyenoord, maar toch heb ik rekening gehouden met een uitverkiezing voor Oranje”, begon hij in gesprek met Voetbal International. “Zó veel buitenspelers zijn er ook weer niet beschikbaar en ik denk dat ik bij het Nederlands elftal toch genoeg heb laten zien om in elk geval in aanmerking te komen voor een plaats in de selectie.”

Zelf verwacht hij snel weer in vorm te zijn. “Ik zit er dicht tegenaan, dat voel ik. Mijn acties mislukken net in de laatste tien procent, maar het kan zomaar zijn dat het de volgende wedstrijd wél weer goed gaat. Zó dicht ligt het bij elkaar, daarom maak ik me niet veel zorgen. Een mindere periode is nooit leuk”, zo liet Schaken weten.

Bron: Soccernews.nl

20130904-124229.jpg

You must be logged in to post a comment Login