Nieuws

Schaken: ‘Ik stel me in op nog een jaar Feyenoord’

on

Ruben Schaken blijft waarschijnlijk nog een jaar verbonden aan Feyenoord. Volgens de aanvaller zijn er wel contacten geweest met andere clubs, maar nooit concreet. “Ik stel me in op nog een jaar Feyenoord”, aldus Schaken in gesprek met RTV Rijnmond.

Schaken gaat, als hij blijft, zijn vijfde seizoen in bij Feyenoord. Een vertrek is ver weg, maar hij sluit het niet helemaal uit: “De transferperiode moet nog beginnen dus als er iets moois voorbij komt dan zullen we dat altijd overwegen. Maar de mensen die denken dat ik graag weg wil, die kan ik vertellen dat ik het hier nog hartstikke goed naar mijn zin heb. Ik heb er toch een klein beetje aan bijgedragen om de club er weer bovenop te helpen. Toen ik kwam eindigden we tiende en verleden jaar was het de tweede plek.”

Vanavond speelde Feyenoord de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen Honselersdijk. Er werd met 8-0 gewonnen en Schaken was eenmaal trefzeker. Hij is blij om weer te beginnen: “Zeker nu je het WK ziet dan wil je zelf ook weer heel graag spelen. Het liefst speelde ik natuurlijk zelf op het WK, maar ik was afgelopen tweede seizoenshelft niet goed genoeg.”

Bron: Soccernews.nl

20140628-213443-77683600.jpg

You must be logged in to post a comment Login