Nieuws

Schaken: ‘Ik heb lang niet mijn niveau gehaald’

on

Ruben Schaken miste de wedstrijd tegen Italië door een blessure. De aanvaller herstelde binnen drie weken van een dubbele liesoperatie, speelde tegen Ajax, maar kreeg daarna een terugval. Schaken, dertig jaar, hoopt zijn interlandloopbaan te continueren, maar beseft dat het niet vanzelf gaat. ”Geen idee of ik er de volgende keer weer bij zit, maar als je eenmaal hebt geroken aan Oranje, wil je meer. En ik kán ook meer.’

‘Ik heb lang niet mijn niveau gehaald door allerlei oorzaken. Maar nu ben ik fit en weet ik dat ik veel zal moeten doen om nog in aanmerking te komen voor het Nederlands Elftal. Ik moet mijn linkerbeen ontwikkel, zodat ik ook een keer binnendoor kan passeren en minder voorspelbaar word. Ik moet eigenlijk zoveel dingen verbeteren. Als ik iets heb geleerd en gezien bij Oranje, is het wel dat je perfectie moet nastreven.’

Bron; voetbalinternational.nl

You must be logged in to post a comment Login