Nieuws

Schaken herstelt wonderbaarlijk snel van operatie

on

De spelers van Feyenoord zagen gisteren tijdens het partijspel af en toe Ruben Schaken voorbij sprinten. De aanvaller is veertien dagen geleden in Rotterdam geopereerd aan beide liezen, zou minimaal zes weken uit de roulatie zijn, maar lijkt in recordtempo terug te keren.

Met een brede glimlach wandelde Schaken gisteren richting de spelersbus op het zonovergoten trainingscomplex in Marbella. De 30-jarige rechterspits had in de ochtenduren een fikse looptraining achter de rug, mocht zelfs af en toe de bal erbij pakken. De tevreden gezichten bij hersteltrainer Marcel Cas, coördinator medische staf Rene Dannenburg en clubarts Casper van Eijck vertelden het verhaal. Schaken lijkt te spotten met alle medische wetten en ligt stevig op koers voor een snelle rentree.

De vlugge vorderingen van Schaken zijn een welkome meevaller voor de Rotterdammers, die dit seizoen stiekem al een gooi naar het hoogste willen doen. In de boezem van de club groeit de overtuiging dat Schaken zelfs de klassieker tegen Ajax – volgende week zondag – kan halen, al houdt de speler een slag om de arm. ‘Daar durf ik niet om te wedden’, zei de buitenspeler lachend. De middagtraining werkte de international binnen af. ‘Ik heb er al twee trainingen op zitten, het gaat goed.

Bij Feyenoord sluiten ze niets uit. ‘Hij gaat gelukkig heel snel’, zo glunderde technisch directeur Martin van Geel gisteren in de zon. ‘Dit geeft hoop.’

Bron: AD.nl

You must be logged in to post a comment Login