Nieuws

Schaken heeft spijt van uitlatingen na uitschakeling CL

on

Ruben Schaken heeft spijt van de uitlatingen die hij deed na de uitschakeling van Feyenoord in de voorronde van de Champions League. De vleugelspits haalde toen uit naar de afwachtende houding van de directie op de transfermarkt.

“De voorgeschiedenis van de laatste jaren speelde daar zeker in mee. Ik was gewoon heel emotioneel. Dat was niet goed, de leiding is keihard bezig om de selectie te versterken en dat lukt heel aardig. Maar toen overheerste de teleurstelling. Sorry, ik ben ook maar een mens”, gaat Schaken door het stof in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De 32-jarige Amsterdammer kan zich donderdag alsnog plaatsen voor Europees voetbal, maar dan moet er in De Kuip wel gewonnen worden van Zorya Luhansk. Schaken is gebrand op succes. “De laatste vier jaar lukte het net niet. Die frustratie zit heel diep bij mij, daar ben ik eerlijk in. Als het weer niet lukt, zou dat een enorme domper zijn. Als oudere speler krijg ik niet zoveel kansen meer. Gelukkig heb ik interlands gespeeld, maar het zal altijd blijven vreten als ik nooit écht Europees voetbal heb gespeeld.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7854.PNG

You must be logged in to post a comment Login