Nieuws

Schaken: ‘Geen spektakelstuk, wel goede uitslag’

on

Ruben Schaken kon na afloop van het duel met Zorya Luhansk wel leven met het 1-1 gelijke spel. “Een goede uitgangspositie, met een uitdoelpunt, maar we hadden een beter resultaat kunnen boeken,” aldus de Feyenoord-aanvaller, die vooral doelt op de levensgrote kansen in de slotfase. “Ik telde ze al.”

“Als je die maakt maak je het jezelf een stuk makkelijker voor. Nu moeten we er nog hard aan trekken, maar het moet te doen zijn in eigen huis,” vervolgt de routinier, die niet schrok van de achterstand in Kiev. “We waren beter, hadden controle en gaven weinig weg. Alleen aanvallend hadden we zorgvuldiger moeten zijn. Het was geen spektakelstuk, maar dit is wel een goede uitgangspositie.”

Dat vindt ook trainer Fred Rutten. “Van tevoren ben je in een internationale wedstrijd content met 1-1. Het is een goede uitslag, maar we hadden kunnen winnen. We kregen hele grote kansen in de tweede helft. Zij gaven ruimtes weg in de eindfase van de wedstrijd,” aldus de oefenmeester, die vond dat zijn ploeg in de eerste helft beter was. “De 1-0 viel vanuit het niets, wij hadden de controle, al was het spel niet florissant. Het baltempo lag te laag.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_7854.PNG

You must be logged in to post a comment Login