Nieuws

Schaken: ‘Er gebeurde in ieder geval iets toen ik erin kwam’

on

Voor Ruben Schaken verloopt de strijd om de rechtsbuitenpositie niet voortvarend. Ineens heeft de vleugelaanvaller er in de personen Bilal Basacikoglu en Colin Kazim-Richards twee concurrenten bij. Vrijdag in het duel met sc Heerenveen (1-1) startte hij ten koste van Basacikoglu op de bank.

“Ik ging getergd het veld in. Ik weet dat aankopen de voorkeur krijgen, dus moet ik wachten op de kans dat ik aan de trainer kan laten zien dat ik nog van waarde kan zijn”, reageert Schaken tegenover Metro. “Er gebeurde in ieder geval iets toen ik erin kwam. Ik was belangrijk bij de 1-1 en toen ik een voorzet op Tonny Vilhena gaf, telde ik ‘m eigenlijk al. Als dergelijke assists worden bekroond met een doelpunt val ik nog meer op, maar ik denk wel dat ik een signaal heb afgegeven dat ik er nog ben.”

De berichten dat Schaken na het aantrekken van Kazim-Richards speeltijd kan vergeten, doen hem naar eigen zeggen weinig. “Ach, dat soort verhalen waren er ook al in mijn eerste jaar bij Feyenoord. Over dat ik beter kon vertrekken enzo. Ik moet altijd vechten tegen ‘haters’, zoals ik ze noem. Dat hoort er allemaal bij, ik moet zorgen dat ik rustig blijf en net als tegen Heerenveen goed inval. Weet je, van mijn part haalt de club nog vijf spelers. Ik heb er wel meer voorbij zien komen en toch kwam ik veel aan spelen toe”, besluit hij tegenover de krant.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_7854-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login