Nieuws

Schaken, Clasie en Immers op vingers getikt

on

Ruben Schaken, Jordy Clasie en Lex Immers zijn achter gesloten deuren op de vingers getikt door Feyenoord. Dat schrijft De Telegraaf woensdag. De drie voetballers waren na afloop van de 1-2 nederlaag tegen Besiktas openhartig ten overstaan van de media.

Schaken, Clasie en Immers baalden opzichtig van het feit dat Feyenoord er niet in slaagde de sterk verzwakte selectie voor de start van de Champions League-kwalificatie op kracht te brengen. De club zag Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Graziano Pellè en Daryl Janmaat vertrekken. Zonder de belangrijke spelers ging Feyenoord in de Kuip met 1-2 onderuit tegen Besiktas. Na afloop gaven de drie voetballers aan stevig te balen van het gebrek aan transferactiviteit in Rotterdam.

Die kritiek is hen op een reprimande van de Feyenoord-leiding komen te staan. “Ik snapte de teleurstelling bij de spelers wel. Soms zeg je alleen meer dan je wilde zeggen. We hebben afspraken en daar moet iedereen zich aan houden. Voor mij is in elk geval duidelijk geworden dat het met de motivatie van deze groep wel goed zit. Teleurstelling mag alleen geen frustratie worden”, citeert Telesport Feyenoord-trainer Fred Rutten over het voorval.

Bron: Soccernews.nl

20140806-110739-40059674.jpg

You must be logged in to post a comment Login