Nieuws

Sc Heerenveen heeft zinnen gezet op Lucas Woudenberg

on

SC Heerenveen heeft Lucas Woudenberg op het oog als versterking voor komend seizoen. Dat meldt Omrop Fryslan. De Friese club is op zoek naar een nieuwe linksback. Woudenberg zat afgelopen jaar voornamelijk op de bank bij Feyenoord. .

Diverse media meldden de afgelopen maanden dat de landskampioen bereid is om mee te werken aan een (tijdelijk) vertrek. Mogelijk biedt Heerenveen nu een oplossing voor de 23-jarige vleugelverdediger, die in De Kuip vastligt tot medio 2019. 

.

Woudenberg werd in het seizoen 2015/16 door Feyenoord verhuurd aan NEC. Daar maakte hij een goede indruk. Zijn Rotterdamse werkgever haalde hem terug, maar tijdens het kampioensjaar kregen Terence Kongolo en Miquel Nelom de voorkeur boven Woudenberg.

.

Heerenveen-trainer Jurgen Streppel is op zoek naar een nieuwe linksback. Lucas Bijker besloot eerder dit jaar om zijn aflopende contract niet te verlengen. Door het vertrek van Stefano Marzo (Lokeren) heeft Heerenveen ook een nieuwe rechtsback nodig. Heerenveen deed afgelopen week al zaken met Feyenoord. Doelman Warner Hahn maakte de overstap van Rotterdam naar Friesland. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login