Nieuws

Sauer en Zechiël sluiten aan bij eerste elftal

on

Leo Sauer en Gjivai Zechiël maken per direct de definitieve overstap naar het eerste elftal. In navolging van Antoni Milambo, die sinds het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen al definitief deel uitmaakt van de hoofdmacht, voegt Feyenoord hiermee drie jeugdspelers toe aan het eerste elftal.

Sauer en Zechiël kregen het goede nieuws vrijdagochtend te horen van hoofdtrainer Arne Slot. Zo werden de toch al bijzondere weken voor het tweetal nog mooier. Sauer debuteerde namelijk twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Sparta en luisterde zijn eerste optreden op met een doelpunt waardoor Feyenoord na een 2-0 achterstand nog een punt overhield aan de Rotterdamse stadsderby. Zechiël kreeg zijn eerste officiële minuten een week later in De Kuip in de met 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Almere City FC.


Zechiël en Sauer hebben met respectievelijk 24 en 25 ook een nieuw rugnummer gekregen, waar ze eerder met nummer 62 (Sauer) en 64 (Zechiël) actief waren. Milambo, die in augustus 2021 als jongste debutant ooit van Feyenoord mocht aantreden tegen FC Luzern, speelt sinds zijn definitieve overstap naar het eerste elftal eerder deze zomer met rugnummer 27.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply