Samenvatting Feyenoord – Willem II online (video)

De samenvatting van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II staat online. Feyenoord won op Valentijnsdag met 5-0 van Willem II door doelpunten van Toornstra, Linssen, Sinisterra, Berghuis en Kökcü.

De eerste helft van Feyenoord was niet om aan te zien: Laag tempo, onnauwkeurige passing, geen beleving. Het was bijna een wonder dat Feyenoord niet op achterstand kwam. Pas in blessuretijd van de eerste helft gebeurde er iets wat op een een goed lopende aanval leek en waar uit Toornstra scoorde.

De tweede helft was compleet anders. Feyenoord speelde agressief, zette Willem II onder druk en de spelers konden elkaar makkelijk vinden. Het was zelfs een genot om naar te kijken en de ene na de andere aanval werd op de mat gelegd.

Feyenoord scoorde al heel snel en als het vizier iets scherper had gestaan, hadden de Rotterdammers zelfs kunnen uitlopen naar 6, 7 of 8-0.