Nieuws

Samen krijgen we het stadion vol!

on

Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom willen wij het stadion op een andere, unieke manier vol krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met aanmoedigingen.

Steun Feyenoord 
Het zijn zware maanden voor de Feyenoordsupporters, de ploeg heeft ons nodig maar helaas kunnen we door de omstandigheden op dit moment niet de 12e man op de tribune zijn. Om de ploeg een steuntje in de rug te geven zijn we begonnen om het stadion vol te leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. Op die spandoeken komen Feyenoord gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Jij kunt hierbij helpen en de afmeting van het doek bepaal je zelf. Voor ieder spandoek dat jouw stoeltje bedekt betaal je €5,-. Dit betekent dat jij met je familie, kameraden of je werk zelf de boodschap én de grootte van het doek bepaalt! Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal van de spandoekenactie.

Hoe kan jij Feyenoord hierin steunen? 
Klik op koop hier je stoeltje en koop hieronder ‘jouw stoeltje(s)’ en geef aan welke tekst je op het doek wilt hebben.

Bedrijf 
Wil je een spandoek(en) afnemen als bedrijf inclusief factuur? Dit is uiteraard geen probleem, we hanteren hierbij een minimum bedrag van €150,- = 30 Kuipstoeltjes. Koop hieronder jouw stoeltjes en stuur een e-mail naar info@defeijenoorder.nl 

Samen krijgen wij het stadion weer vol, op naar 47.212 Kuipstoeltjes bedekt met spandoeken!

KLIK HIERRRRRR

Bron foto: DeFeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login