Nieuws

‘RvC verdeeld over aanblijven Van Geel en Gudde’ 

on

Onlangs konden we lezen dat Feyenoord niet verder zou willen met Martin van Geel, de huidige technisch manager, en Eric Gudde, de algemeen directeur. Deze berichten waren ietwat voorbarig, want nu kunnen we weer lezen dat de Rotterdammers juist weer wél een toekomst voor zich zien met Gudde en Van Geel aan het roer. Alleen de zogenaamde Vrienden van Feyenoord zien het volgens De Telegraaf niet meer zitten in de bestuurder.
.

De krant schrijft: “De top van Feyenoord heeft geen enkel plan om te breken met de man, wiens transferbeleid voor 51 miljoen euro winst heeft gezorgd in vijf seizoenen. Feyenoord hoopt zo vlak voor de cruciale bekerfinale dat Van Geel niet ontmoedigd raakt door kritiek van een kleine groep binnen de ‘Vrienden van Feyenoord’, die van mening is dat Feyenoord dit seizoen kampioen had moeten worden.” De Telegraaf stelt daarnaast dat de Rotterdammers voornemens zijn een groot gedeelte van het aandelenpakket terug te kopen van de Vrienden. Maar … “Ze laten hun geld liever in de club zitten, omdat ze bij Feyenoord de afgelopen drie jaar verzekerd waren van een dividend van 4 procent. Ook de komende jaren kan dat worden uitgekeerd.”
Het dagblad gaat verder: “Binnen de totale rvc van Feyenoord realiseert men zich dat Van Geel in vele opzichten het beste werk heeft geleverd van alle technisch directeuren in de historie van de club.” De rvc heeft Van Geel naar verluidt verboden om Bas Dost te kopen van sc Heerenveen voor 2,5 miljoen euro, waar men ook Graziano Pellè (2,5 miljoen) eigenlijk te duur vond.

Bron: Soccernews.nl

  

You must be logged in to post a comment Login