Nieuws

Ruud Vormer per direct naar Club Brugge

on

Ruud Vormer vertrekt per direct naar Club Brugge. Feyenoord en de Belgische club hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de 26-jarige middenvelder, die in Brugge medisch is goedgekeurd en een contract voor vier jaar tekent. Vormer had in De Kuip nog een contract tot medio 2015.

Technisch directeur Martin van Geel: ‘Ruud gaf bij ons aan open te staan voor een transfer. Dat had voor een groot deel te maken met de situatie waarin hij bij Feyenoord verkeerde. De concurrentie op zijn positie is behoorlijk, waardoor het uitzicht op veel speelminuten niet heel groot was. Hij voelt zichzelf te veel voetballer voor een plaats op de bank en daar hebben wij alle begrip voor. Daarom is dit voor Ruud een mooie stap in zijn carrière. Wij wensen hem alle succes in België.’

Vormer was bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip. De middenvelder werd eind 2011 transfervrij overgenomen van Roda JC Kerkrade en tekende een contract voor drie seizoenen. Ondanks dat de middenvelder geen vaste basisplaats wist te veroveren, kwam hij in Feyenoord-shirt tot 39 competitiewedstrijden, waarin hij driemaal trefzeker was.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7936.PNG

You must be logged in to post a comment Login