Nieuws

Rutten ziet geen onwil bij Pellè

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten zit voorlopig nog in spanning. Verschillende spelers van de Rotterdamse club worden in verband gebracht met een zomerse toptransfer.

Over drie weken staat voor Feyenoord de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Rutten weet op dit moment nog niet met welke spelersgroep hij aan zal treden in het voorportaal van het miljoenenbal. De nieuwe trainer maakt zich echter geen zorgen. “Ik heb het volste vertrouwen in het management. Wij zijn er straks klaar voor”, zegt Rutten in gesprek met het Algemeen Dagblad/Rotterdams Dagblad.

Eerder deze week werd gezegd dat Graziano Pellè, de spits die naar verluidt in belangstelling van Southampton zou staan, aan alles en iedereen duidelijk zou maken dat hij wil vertrekken uit de Kuip. Rutten ervaart dat niet zo. “Zoals Graziano zich nu gedraagt, is er niets waardoor ik het idee krijg dat hij liever vandaag dan morgen weg is”, zegt Rutten in gesprek met de krant.

Naast Pellè worden ook Oranje-internationals Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi in verband gebracht met een transfer. Mocht Feyenoord goede zaken doen op de transfermarkt, dan heeft Rutten een aardig transferpotje ter beschikking. Speculeren doet de coach vooralsnog niet. “Officieel is er maar één speler weg, dus het heeft geen zin om daar verder op te reageren”, aldus Rutten in het AD.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140709-153111-55871314.jpg

You must be logged in to post a comment Login