Nieuws

Rutten ziet deel spelersgroep terugkeren op training

on

Een deel van de spelers die de voorbije periode verplichtingen hadden met nationale (jeugd)elftallen, is teruggekeerd in De Kuip. Sven van Beek, Terence Kongolo, Rick Karsdorp, Lucas Woudenberg, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius meldden zich woensdagochtend na hun verblijf bij Jong Oranje weer op het trainingsveld op Varkenoord, terwijl ook Karim El Ahmadi na de twee interlands met Marokko weer aansloot bij de selectie.

Dankzij de terugkeer van de (jeugd)internationals had coach Fred Rutten een groep van in totaal twintig spelers tot zijn beschikking. Voor hen stond het grootste deel van de training in het teken van conditionele en fysieke oefeningen. Pas later kwam de bal eraan te pas, toen de ochtendsessie werd besloten met partijspelen met kleine doeltjes.

Rutten wacht nog op de terugkeer van de overige spelers die de afgelopen week afwezig waren in verband met internationale verplichtingen, namelijk Kenneth Vermeer, Colin Kazim-Richards en Bilal Basaçikoglu. Het drietal kwam dinsdagavond in actie bij respectievelijk het Nederlands elftal, Turkije en Jong Turkije. Ook Jordy Clasie, die eerder deze week het trainingskamp van Oranje verliet wegens knieklachten, ontbrak nog op Varkenoord.

De eerstvolgende groepstraining van Feyenoord is aankomende vrijdag. Vanaf die dag zal de ploeg verder toewerken naar de belangrijke uitwedstrijd tegen AZ, dat met vier punten minder momenteel één plaats onder de Rotterdammers op de ranglijst staat. De oefensessie van vrijdag is evenals de afsluitende training van zaterdag besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron; Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login