Nieuws

Rutten zeer gecharmeerd van Karsdorp

on

Rick Karsdorp (20) speelde dit seizoen tot dusver acht competitiewedstrijden voor Feyenoord. Dat hadden er meer kunnen zijn als hij niet zulke goede collega’s in de selectie had gehad.

Dat denkt Fred Rutten, die zeer gecharmeerd is van Karsdorp. “Hij heeft een beetje de pech dat wij twee middenvelders hebben die in Nederland bij de absolute top horen”, aldus Rutten tegen RTV Rijnmond. “Ik vind het een echte Feyenoorder. Onbevangen, hij heeft overal lak aan. In de positieve zin van het woord is het een brutale speler. Vanaf dag een sprak dat mij aan.”

“De voetbalkwaliteiten zijn ook een basis natuurlijk, maar dit sprak mij ook wel aan”, aldus Rutten, die niet denkt dat Karsdorp in de toekomst als nummer tien kan gaan fungeren. “Nee, een tien zie ik absoluut niet in hem.”

Rutten keek ook nog even terug op het glansoptreden van Kenneth Vermeer bij het Nederlands elftal. De sluitpost maakte grote indruk tegen Spanje (2-0). “Als een speler die keuze maakt om een hele gevoelige overstap te maken en voor zijn carrière kiest en zich dan zo presenteert op het allerhoogste podium, dan zeg ik alleen maar: chapeau.”

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login