Nieuws

Rutten woedend op Basacikoglu na ongedisciplineerd gedrag

on

Bilal Basacikoglu heeft het voorlopig verbruid bij de technische staf van Feyenoord. De aanvaller kwam gisteren veel te laat op de club en verscheen vervolgens niet meer het trainingsveld.

Trainer Fred Rutten was woedend op de speler die afgelopen zomer voor miljoenen werd weggekaapt bij Heerenveen. Vandaag hoort de rechterspits, die bij Feyenoord zijn draai maar niet lijkt te vinden, wat de strafmaat is voor zijn ongedisciplineerde gedrag.

De absentie van Basacikoglu komt slecht uit voor Rutten. Door de blessure van Elvis Manu en het vertrek van Ruben Schaken is de spoeling in de voorhoede dunner geworden. Bovendien staat Wesley Verhoek op het punt om te verkassen naar Go Ahead Eagles of ADO Den Haag.

Daarnaast verliet de grieperige Khalid Boulahrouz gisteren eerder de training en lag derde keeper Ronald Graafland ziek thuis in bed. Op het trainingsveld, tijdens de kleine partijtjes, nam aanvoerder Jordy Clasie het voortouw.

Het was een zeldzaamheid als de international de bal, dit keer de ballen van Adidas die in de Arena worden gebruikt, verspeelde. Clasie beseft al geen ander dat zondag de laatste kans is om in de competitie nog een rol van betekenis te spelen. Feyenoord moet in de Arena winnen om mee te blijven draaien.

,,Maar dat is ook mogelijk”, weet middenvelder Karim El Ahmadi. ,,Ik heb de wedstrijd tegen FC Groningen bekeken en daarin zag je toch dat Ajax heel erg kwetsbaar is. Antonia kan gewoon drie doelpunten maken, zoveel kansen kreeg hij. Als hij dat had gedaan, had Ajax niets te vertellen gehad.”

De manier waarop Feyenoord straks de strijd zal aangaan met Ajax zal grote gelijkenissen vertonen met de eerder confrontatie tussen beide ploegen in de Kuip. Toen won Ajax, maar was Feyenoord negentig minuten de bovenliggende partij. ,,We weten hoe we het moeten aanpakken”, zegt El Ahmadi. ,,Zondag moet het gebeuren.”

Bron: Ad.nl

IMG_8338.PNG

You must be logged in to post a comment Login