Nieuws

Rutten wil komende tijd meer rouleren met spelers

on

Trainer Fred Rutten van Feyenoord weet nog niet of hij zaterdag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo een beroep kan doen op rechtsbacks Khalid Boulahrouz en Luke Wilkshire. Boulahrouz trainde vandaag vanwege ziekte niet mee, terwijl Wilkshire op de weg terug is van een hamstringblessure. Rutten besluit morgen of zij in actie kunnen komen op het Almelose kunstgras.

De trainer van Feyenoord rekent op een pittig duel tegen de degradatiekandidaat. ,,Zij moeten overleven. Daar moeten wij ons tegen wapenen door veel strijd te leveren”, zei de coach tijdens de persconferentie.

Rutten kondigde aan met het oog op het drukke programma, met onder meer Europa Leagueduels met AS Roma, meer te gaan rouleren. Zo gaan Tonny Vilhena en Anass Achahbar waarschijnlijk meer spelen. ,,Als iemand in aanmerking komt voor meer speeltijd, is het Tonny. En als je het zoals Anass elke dag laat zien op het trainingsveld, schroom ik ook niet om een ander eens de kans te geven.”

Heracles
Bij de thuisploeg zal het doel niet worden verdedigd door Dennis Telgenkamp, maar door Bram Castro. Volgens trainer John Stegeman heeft Heracles nu meer aan de ervaring van Castro. ,,Natuurlijk is dat niet prettig voor Dennis. Het is zijn eerste jaar op het hoogste niveau en het is niet altijd top geweest. Dennis is teleurgesteld, maar hij heeft de draad weer goed opgepakt.”

Mike te Wierik en Oussama Tannane moeten het duel helemaal aan zich voorbij laten gaan. Te Wierik heeft last van een lies en buikwand, terwijl Tannane disciplinair is geschorst.

Bron: Ad.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login