Nieuws

Rutten: ‘We willen ons presenteren aan het Legioen’

on

Feyenoord speelt woensdag zijn laatste wedstrijd voordat het in de voorronde van de Champions League uitkomt tegen Besiktas. Hoofdtrainer Fred Rutten ziet de ontmoeting met Real Sociedad als een ideale test. Bovendien wil Rutten het publiek vermaken.

“We willen ons presenteren aan het legioen”, vertelt de eindverantwoordelijke op de officiële website van Feyenoord. “Daarnaast is deze wedstrijd natuurlijk heel belangrijk met het oog op onze Europese wedstrijden.” Joris Mathijsen is hersteld van een blessure en is tegen Sociedad waarschijnlijk inzetbaar. Daarnaast kan Khalid Boulahrouz zijn eerste minuten in het shirt van de Rotterdammers maken.

De kans is aanwezig dat internationals Jordy Clasie en Terence Kongolo aansluiten bij de selectie. “Dat weten we pas woensdagochtend definitief”, legt Rutten uit. Later op de dag wordt vervolgens duidelijk of ze fit genoeg zijn voor speelminuten tegen de Spaanse opponent. Tegen Real Sociedad is Rutten voornemens om hetzelfde te spelen als tegen Besiktas gedaan zal worden.

“We hebben een aparte voorbereiding achter de rug, waarin we veel hebben moeten improviseren”, gaat Rutten verder. “Voorop stond dat de spelers die we tot onze beschikking hadden fit moesten worden en op dat vlak kunnen we tevreden zijn. Dit team heeft op basis van vorig seizoen een bepaalde manier van spelen in zich. Wat dat betreft zullen we nu niet opeens alles gaan omgooien.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140722-181313-65593293.jpg

You must be logged in to post a comment Login