Nieuws

Rutten: ‘Voor veel supporters is het seizoen mislukt’ 

on

Jordy Clasie heeft de afgelopen dagen het voortouw genomen op de trainingen van Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers doet er alles aan om maandagavond een goed resultaat te behalen tegen Vitesse, een concurrent om de derde plaats in de Eredivisie.

“Maar eigenlijk is dat niet eens een opvallende constatering”, zegt Rutten in gesprek met het Algemeen Dagblad over Clasie. “Jordy neemt namelijk het hele seizoen al het initiatief binnen deze groep. Samen met Karim El Ahmadi. Die twee jongens zijn toch de grote motoren van dit Feyenoord, tijdens wedstrijden en op het trainingsveld.”

“En als ik nog iemand moet noemen die aangaf dat het menens is tegen Vitesse, dan is het Khalid Boulahrouz”, aldus Rutten, die weet dat hij met een zege tegen Vitesse bij Feyenoord afscheid neemt met een derde plaats.

Bij een zege kan Rutten tevreden terugkijken op het seizoen. “Voor veel supporters is het seizoen toch mislukt. Maar de laatste titel dateert van 1999 hè. In mijn beleving heeft Feyenoord dit seizoen dan het maximale bereikt. Op het trainingsveld vlogen de vonken eraf, al was dat voorafgaand aan Go Ahead Eagles thuis ook zo.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login