Nieuws

Rutten verwacht dat minimaal één à twee spelers vertrekken

on

Een goed WK van Nederland kan gevolgen hebben voor Feyenoord, zo erkent ook Fred Rutten. Volgens de oefenmeester speelt de Rotterdamse club echter alvast in op mogelijke transfers.

Feyenoord is goed vertegenwoordigd op het WK en de goede prestaties van onder meer Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi blijven ook in het buitenland niet onopgemerkt. “De realiteit gebiedt te zeggen dat één of twee spelers er hier straks misschien niet meer bij zijn”, is Rutten eerlijk tegenover NUsport. “Ik denk hetzelfde als de gemiddelde Feyenoord-supporter. We hopen allemaal dat we de finale halen en dat we die gaan winnen, dat is de eerste gedachte bij mij. Maar ik zit ook wel met gekromde tenen, omdat ik ze liever meteen direct tot mijn beschikking heb.”

Volgens de oefenmeester hebben er zich nog geen clubs concreet gemeld in Rotterdam-Zuid. “We zijn officieel nog geen speler kwijt, maar we hebben een plaatje klaar om adequate vervangers te krijgen. Niemand kan nu in een glazen bol bekijken wat onze selectie is als de transfermarkt gesloten is”, aldus Rutten, die onder de indruk is van de werkwijze van bondscoach Louis van Gaal. “Ik moet mijn compliment aan hem maken dat het Nederlands elftal geweldig presteert. Hij zet de mensen op de juiste positie, ze krijgen vertrouwen en stijgen boven zichzelf uit.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140625-201413-72853000.jpg

You must be logged in to post a comment Login