Nieuws

Rutten verbaasd: ‘Het was bijna hautain’

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten liet zich woensdagavond in negatief opzicht verrassen door zijn ploeg. De Rotterdammers gingen op bezoek bij sc Heerenveen met 3-1 onderuit en raken daardoor nog verder achterop bij de concurrentie. “Verliezen kan, maar ik ben erg verbaasd dat wij in fases niet des Feyenoord speelden,” zegt Rutten na afloop.

In het Abe Lenstra Stadion kwam Feyenoord na een half uur spelen op voorsprong via Colin Kazim-Richards, maar daarna lieten de bezoekers zich afbluffen door Heerenveen. Rutten tegenover RTV Rijnmond: “Het was bijna hautain. Vooral in balbezit was het gemakzuchtig. In de eerste helft hebben we een normale wedstrijd gespeeld. Daarna heb ik de andere kant gezien van Feyenoord. Na de gelijkmaker werd het slordig en dat past niet bij Feyenoord. In de tweede helft kom je ongelukkig achter, maar ook daar gingen fouten aan vooraf.”

“Onze kracht is dat we normaal in de bal verdedigen, maar nu deden we dat niet. We probeerden het nog te herstellen door Mitchell (Te Vrede, red.) te brengen. Dat leek goed uit te pakken. We kregen nog een dot van een kans, maar na de 3-1 wordt het een stuk moeilijker,” vervolgt de coach. “Ik heb al vaker gezegd dat we leven van wedstrijd tot wedstrijd en zoveel mogelijk punten willen pakken. We kijken alleen naar onszelf en niet naar anderen,” aldus Rutten.

Bron: rijnmond.nl

image

You must be logged in to post a comment Login