Nieuws

Rutten tovert rechtsbuiten Karsdorp uit hoge hoed

on

Fred Rutten lijkt er voor het duel met AS Roma inderdaad voor te kiezen om wat extra defensieve zekerheid in te bouwen. Rick Karsdorp begint in De Kuip als verkapte rechtsbuiten, zo verwacht het Algemeen Dagblad donderdag.

Karsdorp is van origine een middenvelder, die door Rutten al werd omgeschoold tot rechtsback. Het twintigjarige talent is al zeker de achtste speler die aan de rechterkant een kans krijgt. Eerder koos Rutten voor onder meer Luke Wilkshire, Jens Toornstra, Jean-Paul Boëtius, Ruben Schaken, Bilal Basacikoglu, Wesley Verhoek en Elvis Manu.

Ook voor Tonny Vilhena is een basisplek weggelegd. De jongeling krijgt als hangende linksbuiten de voorkeur boven Boëtius, die op de bank begint. Khalid Boulahrouz is de rechtsback en Colin Kazim-Richards de enige echte aanvaller. Achterin keert Sven van Beek terug van een blessure. Wilkshire en Lex Immers ontbreken vanwege schorsingen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer; Boulahrouz, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Karsdorp, Kazim, Vilhena.

Bron: voetbalprimeur.nl

Edit

You must be logged in to post a comment Login