Nieuws

Rutten tevreden: ‘Punten over de streep getrokken’

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten was na afloop van het duel met ADO Den Haag vooral blij met de punten. “Ik heb geen vervelend gevoel hoor, ben blij met de overwinning. Ik ben me er wel van bewust dat we dertig minuten uitstekend speelden en dat het daarna wegzakte,” aldus de oefenmeester.

Na rust kwam laagvlieger ADO Den Haag zelfs terug in de wedstrijd (2-1) via Mike van Duinen. “Daarna moesten wij de punten over de streep trekken, dat heeft een aantal spelers goed gedaan door de mouwen op te stropen en te vechten,” vindt Rutten.

In het grootste deel van de eerste helft, toen Feyenoord een 2-0 voorsprong nam, kwam Ruttens ploeg in de Kuip wel goed voor de dag. “Zoals wij hadden afgesproken, bijna tot in de perfectie. Niet perfect, want dan had het 3 of 4-0 moeten staan.”

Na het teleurstellende gelijke spel van vorige week tegen Ajax (0-0) was het humeur van Rutten na de wedstrijd tegen ADO een stuk beter. “Voetbal gaat om winnen. Vorige week kregen wij complimenten voor onze manier van spelen, maar deze overwinning heb ik veel liever hoor.”

Bron: Rijnmond.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login