Nieuws

Rutten puzzelt voor Besiktas

on

Woensdag staat voor Feyenoord de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Het Turkse Besiktas is de tegenstander in De Kuip. De vraag welke elf spelers trainer Fred Rutten het veld in zal sturen.
Rutten zal namelijk het vertrek van vier basisspelers van afgelopen seizoen moeten opvangen. Graziano Pellè vertrok naar Southampton, Daryl Janmaat werd verkocht aan Newcastle United, FC Porto contracteerde Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij is zo goed als zeker naar Lazio Roma. Vooralsnog werden alleen Khalid Boulahrouz en Warner Hahn gehaald en promoveerden de jeugdspelers Rick Karsdop, Rodny Lopes Cabral en Wessel Dammers naar de selectie van Rutten.

Maandag trainde Feyenoord al in een vermoedelijke basisopstelling. Opvallend daaraan is dat Rick Karsdorp, aanvallende middenvelder van beroep, op de positie rechts achterin staat. Verder zijn Sven van Beek, Terence Kongolo en Mitchell te Vrede de vervangers van de vertrokken spelers. Wesley Verhoek lijkt weinig schade overgehouden te hebben aan de schop die de rechtsbuiten van Alfred Finnbogason kreeg in de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad.

In plaats van Karsdorp zou ook Van Beek rechtsback kunnen staan. Zijn plek wordt dan overgenomen door Boulahrouz, die maandag met de reserves meetrainde.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Mulder; Karsdorp, Van Beek, Mathijsen, Kongolo; Clasie, Vilhena, Immers; Verhoek, Te Vrede, Boëtius

Bron: Rijnmond.nl

20140728-140322-50602904.jpg

You must be logged in to post a comment Login