Nieuws

Rutten overweegt Achahbar in basiselftal 

on

Feyenoord zou zondag tegen PSV weleens behoorlijk anders voor de dag kunnen komen dan in de afgelopen weken. Trainer Fred Rutten overweegt meerdere wijzigingen door te voeren.

Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdag. Het is allereerst wachten op het antwoord op de vraag of Colin Kazim-Richards op tijd fit is om te spelen. De Turk werkte vrijdag een volledige training af, maar de twijfels blijven. 

Mocht Kazim niet aan de aftrap kunnen verschijnen, dan is niet Mitchell te Vrede maar Anass Achahbar zijn vervanger. De 21-jarige aanvaller is zijn concurrent voorbij gestreefd. “Anass klopt al sinds januari op de deur. Hij kan beslissend zijn”, verklaart Rutten.

Sven van Beek keert na een schorsing terug ten koste van Khalid Boulahrouz en daarnaast zou Jens Toornstra weleens uit het elftal kunnen verdwijnen om plaats te maken voor Jean-Paul Boëtius. De zomeraankoop heeft het de laatste weken moeilijk en Rutten overweegt om hem in bescherming te nemen.

“Dat Jens een mindere periode heeft, is logisch. Hij heeft veel meer wedstrijd gespeeld dan hij ooit in zijn loopbaan in een seizoen heeft gedaan”, aldus de oefenmeester. 

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login