Nieuws

Rutten over Manu: ‘Ik zie iets in hem’

on

Fred Rutten is erg te spreken over Elvis Manu. De Feyenoorder versierde in de eerste wedstrijd tegen Besiktas een strafschop en scoorde zelf in het tweede duel. De oefenmeester van de Rotterdammers wil echter niet te lovend zijn over de aanvaller, hij hoopt nog altijd op een nieuwe spits.

“Ik zie iets in hem”, zegt Rutten tegenover het Algemeen Dagblad. “Als je hem ontleedt als speler kom je tot de conclusie dat hij veel kwaliteiten heeft die vereist zijn in het topvoetbal. Hij is snel, heeft scorend vermogen, hij kan een verdediger uitspelen en is fysiek heel sterk. Maar nu stop ik, anders denkt de club straks dat ik geen nieuwe spits meer nodig heb, haha.”

Ondanks dat Rutten de door hem gewenste spits nog niet heeft, is hij na zijn eerste weken in Rotterdam positief. “Na de transferwindow kan in de Eredivisie straks alles anders zijn. Of mijn handen niet jeuken als het gaat om het binnenhalen van nieuwe spelers? Nee, ik heb mij bij het tekenen van mijn contract geconfirmeerd aan de organisatiestructuur van de club.”

“Bij andere clubs waar ik werkte, heb ik wel een stempel gedrukt op dat gebied. Maar hier ben ik niet verantwoordelijk voor het aankoopbeleid, ik geef alleen advies. Niets meer en niets minder”, aldus Rutten.
Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login