Nieuws

Rutten over aanvaring Kazim en Vilhena: ‘Dit hoort erbij’

on

Feyenoord boekte zaterdagavond een moeizame overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht (2-0). Tegen tien man brak middenvelder Jens Toornstra vier minuten voor tijd de ban, waarna invaller Ruben Schaken diep in blessuretijd de eindstand bepaalde. Door het uitblijven van een treffer nam de frustratie bij Feyenoord op en buiten het veld toe.

Tonny Vilhena kreeg het zelfs even aan de stok met de zelfzuchtige Colin Kazim-Richards. Laatstgenoemde ging voor eigen succes, terwijl Vilhena in betere scoringspositie stond. Fred Rutten wilde na afloop niet al teveel over het incident kwijt. “Dat is inherent aan voetbal. Als er geen emotie meer is…”, vertelde de oefenmeester aan FOX Sports.

“Dit is van alle tijden. Ik heb zelf ook tegen een balletje getrapt, maar toen waren er nog niet zoveel camera’s.” Na de rode kaart voor Marvin Peersman, na een stevige charge op Toornstra, leek het dappere FC Dordrecht verloren. Filip Kurto wilde in eerste instantie echter van geen wijken weten. Tegen het schot van Toornstra had hij echter geen verweer (1-0) waarna ook Schaken nog fraai tot scoren kwam: 2-0.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8339.PNG

You must be logged in to post a comment Login