Nieuws

Rutten: ‘Op het laatste moment kan er nog het een en ander gebeuren’

on

De transfermarkt gaat bijna dicht, maar Fred Rutten sluit niet dat Feyenoord toch nog een spits aantrekt. Dat zei de trainer na de doelpuntloze remise tegen FC Twente.

Feyenoord had in Enschede een overwicht, maar scoren kwam er niet van. Rutten vond het echter te vroeg om te concluderen dat dat een structureel probleem is. “Die kansen gaan er wel in, daar ben ik niet zo bang voor. Wij hebben scorend vermogen in ons elftal en in de kleedkamer, dat komt er echt wel weer uit. Daar maak ik me geen zorgen om.”

Toch lijken de Rotterdammers nog op zoek naar een extra spits. “Op het laatste moment kan er altijd nog het een en ander gebeuren. Dat is de transferwindow. Wie weet”, sloot Rutten de komst van een concurrent voor Mitchell te Vrede niet uit. Desondanks blijft hij uitkijken naar het einde. “Dinsdag is het 2 september en is de markt gesloten. Dan sta ik op, zet ik koffie en slaak ik eens een heel diepe zucht.”

Bas Dost is de hele zomer al de belangrijkste kandidaat om Graziano Pellè op te volgen. Martin van Geel liet zondag al weten dat hij nog altijd met de spits van VfL Wolfsburg bezig is. “Maar het verschil in wat wij kunnen betalen en wat Bas in Wolfsburg verdient is eigenlijk onoverbrugbaar.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_6985.PNG

You must be logged in to post a comment Login