Nieuws

Rutten ontkent moeizame relatie met Gio en Van Gastel

on

Fred Rutten is boos over de berichtgeving over zijn situatie bij Feyenoord. De hoofdtrainer zou in onmin leven met zijn assistenten Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel, maar daar is volgens hem niets van waar.

Na de zege op Excelsior (3-2) wilde Rutten voor het interview met RTV Rijnmond duidelijk maken dat hij boos is over de berichtgeving dat hij en zijn assistenten het niet met elkaar kunnen vinden. Daarna kwam zijn eigen toekomst ter sprake. “Na volgende week zal er ongetwijfeld duidelijkheid komen over mijn positie”, vertelde hij.

Over de derby tegen de Kralingers kon Rutten vervolgens kort zijn. “De eerste helft deed pijn aan mijn ogen. Daarom heb ik in de rust gewisseld en ben ik achterin met maar drie verdedigers gaan spelen. Dat pakte goed uit. We hadden zelfs meer doelpunten kunnen maken dan deze drie”, vond de oefenmeester.

Feyenoord speelt donderdag tegen AS Roma en daar hield Rutten al rekening mee. “Met Sven van Beek wilde ik geen risico nemen. Hij kon vandaag misschien een halfuur spelen, maar de wedstrijd van het jaar komt eraan

Bron: Voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login