Nieuws

Rutten: ‘Normaal dat de druk wordt verhoogd’

on

Feyenoord kan zondag de derde plaats in de eredivisie veiligstellen. De ploeg van trainer Fred Rutten moet dan winnen van PEC Zwolle. Maar een zekerheid is dat allerminst na de magere resultaten in de afgelopen weken. Rutten kan tegen de bekerfinalist niet beschikken over Karim El Ahmadi en Khalid Boulahrouz. Zij zijn geschorst.

Als Feyenoord niet wint in Zwolle kan het de derde plaats kwijtraken aan AZ of mogelijk zelfs Vitesse. Vraag is of Rutten dan het seizoen nog wel afmaakt in de play-offs. Voorzichtig wordt er over zijn positie op de bank gesproken. Geen probleem voor Rutten zelf. “Ik vind dat heel normaal. Feyenoord is een grote club en wij hebben maar 2 punten gepakt uit 4 wedstrijden. Het is normaal dat de druk wordt verhoogd, ik heb daar geen probleem mee. Het hoort er bij.” 

De oefenmeester kan zondag gewoon beschikken over Colin Kazim-Richards, die maandag na het duel met Vitesse nog betrokken was bij een opstootje in de spelerstunnel. “Ik heb Kazim gesproken over zijn gedrag. Maar zijn gedrag om de grens op te zoeken hebben we zondag nodig. Hij speelt dus,” aldus Rutten.

PEC Zwolle – Feyenoord begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen op Radio Rijnmond.

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login